Selecteer een pagina

In The Attic Pompdagen editie

Donderdag 22 augustus 2024 vanaf 12:00 in Heino!

Laagdrempelig podium voor beginnende bands

Het barst van talent, maar veel beginnende bands en (solo)artiesten komen niet verder dan oefenen op een zolderkamertje, garage of schuur. Onder de naam ‘In The Attic’ bieden wij een complete avond aan waar bandjes podiumervaring kunnen opdoen. Ter beschikking staat een podium, backline en een technicus. Een grote mate van flexibiliteit en enthousiasme dragen bij om het ‘In The Attic’ festival telkens weer tot een groot succes te maken.

Is een festival met beginnende bands voor publiek interessant?

,,Zeker, kijk maar naar de vorige edities. Men was enthousiast. Beginnende bands zijn gretig en spelen vol overgave.”

De Stentor

Foto’s van voorgaande edities

Foto’s door Sander Karnebeek.

Beginnende bands

Als beginnende band krijg je moeilijk voet aan wal. Ondernemers willen bekende namen, dat levert geld op. Begrijpelijk. Wij springen hierop in door beginnende bands kosteloos een laagdrempelig podium te bieden. Gezien het aantal aanmeldingen blijkt wel dat hier echt behoefte aan is. 5 bands op 1 avond ongeveer een uur speeltijd, door de vele aanmeldingen zorgen wij ervoor dat een aantal doorschuiven naar de volgende editie.

In the Attic

Succes

Het succes draagt bij om groter te groeien. Niet in volume, maar in kwaliteit. Zodat de bands die spelen ook zelf kunnen genieten. Dat het tot succes kan leiden is inmiddels bewezen. Een aantal bands/artiesten die op In The Attic hebben gespeeld zijn zelfs al naar hogere niveau gestegen zoals o.a. Tom Veltien, Jason Fredrick, De Nieuwe Stempel, Aspen Gems en Tricklebolt.

Sponsoren

Ook sponsor worden? Laat het ons weten! 

Zat van spelen op je zolderkamer?

Schrijf je nu in voor In The Attic!

In The Attic 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)